Fru Osbourne bliver en frygtelig bedstemor
Sharon Osbourne: Jeg bliver en frygtelig irriterende bedstemor. Foto: Matt Sayles / POLFOTO
Sharon Osbourne er spændt på sin rolle som bedstemor.

Sharon Osbourne bliver den slags bedstemor, der overforkæler barnet og irriterer forældrene. Det spår hun I hvert fald selv, ifølge amerikanske people.com.

Det er Sharons 26-årige søn Jack Osbourne, der venter sit første barn med sin forlovede Lisa Stelly i april i år. Og den kommende bedstemor med det karakteristiske korte, røde hår, glæder sig helt vildt til forøgelsen i den farverige familie.

"Tanken om det bliver bedre og bedre, som tidspunktet nærmere sig. Jeg bliver mere og mere spændt," siger farmor Osbourne til people.com.

Til gengæld vil hun ikke købe babytøj, før den lille er sikkert ude af maven.

"Jeg er meget overtroisk," afslører hun.

Sharon har været gift med heavy metal-legenden Ozzy Osbourne i 30 år nu, og både de og deres tre børn er vant til et liv i spotlyset. I 2002 smittede farmands berømthed af på resten af familien, da de medvirkede I deres eget realityshow, 'The Osbournes' om familiens hverdag.

Serien sparkede blandt andet gang i datteren Kelly Osbournes sangkarriere og også mor Sharon greb chancen for en karriere i underholdningsbranchen. Hun har blandt andet været dommer i amerikanske X Factor.

Kilde: people.com.