Freddy Adu skifter klub
Den ?amerikanske Pelé?, 17-årige Freddy Adu, skifter klub, men ikke til Europa: Næste sæson skal han spille for amerikanske Real Salt Lake.

Alle de europæiske topklubber har ham efter sigende i kikkerten, men når det amerikanske stor-talent, 17-årige Freddy Adu til næste sæson skifter klub, så er det ikke til Manchester United eller en anden af topklubberne på denne side Atlanten. Adu skifter derimod fra DC United til Real Salt Lake i den amerikanske Major League. Det skriver ESPN på sin fodbold-hjemmeside.

Adus ny træner er ikke overraskende rigtigt godt tilfreds med sin nye spiller.

»Det er svært at vurdere den værdi han tilfører vores organisation. Hans ankomst vil gøre godt for hele klubben,« siger Real Salt Lakes træner John Ellinger.

Træneren mener, at folk midt i al ståhejet omkring Freddy Adu nærmer overser, hvor god en spiller Adu er blevet.

»Han er ikke længere en fantastisk spiller for så ung en alder. Han er en fantastisk spiller, punktum,« siger John Ellinger.

Real Salt Lake sluttede sidste sæson som nummer 10 i den amerikanske liga.

Det kan være, at at Adu kan være med til at forbedre det resultat i den kommende sæson, men derefter er det nok tvivlsomt om Real Salt Lake får glæde af ham meget længere. Ifølge de amerikanske regler må det unge stortalent nemlig skrive kontrakt med en udenlandsk klub, når han fylder 18 i juni, og så kræver det formentlig en kontrakt af en anden verden, hvis han skal blive i amerikansk soccer.