Fotograf fangede Gaga med bukserne nede
Selvom det går stærkt mellem scene- og tøjskift, når Lady Gaga giver koncert, finder hun stadig tid til at træde af på naturens vegne. Foto: colourbox
Se sangsilden, mens hun lader vandet i en kop på scenen i ny foto-bog.

Hun har gang på gang vist, at hun er en frisk ung dame, både når det gælder modig - og ofte manglende - påklædning og vilde videoer og sceneshows.

Alligevel er det lykkedes kendis-fotografen Terry Richardson at forevige om muligt endnu mere intime sider af sangerinden Lady Gagas farverige liv, skriver hjemmesiden thegloss.com.

Og de mange afslørende billeder bliver nu til en foto-bog med 181 sider af Gagas liv bag kulisserne på hendes Monsters Ball-tour, lover modefotografen.

"Han fotograferede mig, mens jeg var ved at skifte tøj, hvilket går hurtigt under et show," lyder det fra Gaga om et af de mere opsigtsvækkende billeder i bogen:

"Og nogen gange var jeg nødt til at tisse midt under showet, og jeg var altid nødt til at råbe "Terry, skrid ud!," forklarer sangsilden om et billede, hvor hun står og tisser i en kop, hvilket modefotografen var vild med.

"Han sagde, 'det er så smukt, du er så punk!'," griner Gaga og tilføjer:

"Tænk hvis mine fans vidste, at jeg var i gang med at tisse i en kop med øl bag scenen."

Kilde: Thegloss.com