Forsvundet lig endelig fundet
I dette område ledte politiet efter liget af den 25-årige mand. Foto: Østjyllands Politi
Liget af den 25-årige mand, som politiet har ledt efter i to uger, er nu blevet fundet i en sø ikke langt fra drabsstedet.

Der er gennembrud i den mystiske drabssag fra Auning i Østjylland.

Efter at have ledt i fjorten dage efter den 25-årige mand, der blev knivdræbt i sit hjem, har politiet nu fundet liget, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet gik mandag ud i offentligheden og fortalte, at de ledte efter en fodertønde ved en lille sø omkranset af buske, og det gav pote.

"Vi havde nogle oplysninger, der tydede på, at drabsmanden havde skaffet sig af med den dræbte i et helt bestemt område. Derfor gik vi ud og bad om hjælp, og vi har fået rigtig mange gode henvendelser," siger vicepolitiinspektør Michael Weiss til Newspaq.

I alt fik de godt 60 henvendelser, og i dag kunne de altså finde frem til stedet, hvor liget var skjult. Politiet er stadig i gang med at undersøge stedet, så Michael Weiss vil ikke afsløre, præcis hvor det er.

"Jeg kan kun fortælle, at det er en mindre sø lige syd for Mejlby. Ikke ret langt fra, hvor gerningen er begået."

Politiet har varetægtsfængslet en 19-årig mand i sagen. Politiet mistænker ham for at have dræbt den 25-årige med en kniv og derefter brændt hans hus ned.