Forsvandt 31. marts: Nu er demente Kaj fundet død
Foto: Politiet
Trods en stor eftersøgning blev den demente Kaj Nielsen fundet død tæt på sit hjem.

Det er mere end to måneder siden, at den 74-årige Kaj Nielsen forlod plejecentret Lindehøj i Horsens for at gå en tur. Han komaldrig tilbage. 

Fredag blev den demente mand fundet død i et garageanlæg ikke langt fra plejecentret. Det var en hundelufter, der fik den ubehagelige overraskelse, fortæller Sydøstjyllands Politi til BT

»Der er en hundelufter ude og gå, og hunden fatter interesse for en garage, hvor der kommer mange fluer og lugter voldsomt. Han finder det mistænkeligt og går derind, hvor han så finder Kaj Nielsen,« fortæller Mikkel Ross, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi. 

Det formodes ikke. at der er tale om en forbrydelse, da Kaj Nielsen stadig havde alle sine ejendele på sig, da han blev fundet i garageanlægget på Ane Stauningsvej i Horsens, fortæller vagtchefen.  

Den 74-årige Kaj var dement, men gik ofte ture. Det vakte dog bekymring, da han 31. marts ikke kom tilbage til aftenteen, hvorefter personalet slog alarm. I dagene efter blev den helt store efterlysning sat i værk, men uden held.

Ifølge vagtchefen har Kaj Nielsen sandsynligvis søgt ind i garagerummet for at hvile sig. 

De pårørende er underrettet.