Formsvag Bendtner håber på snarligt klubskifte
Nicklas Bendtner når måske slet ikke at optræde mere for Wolfsburg. Foto: Federico Gambarini/FEDERICO GAMBARINI/PICTURE-ALLIA
Nicklas Bendtner må selvtræne på Wolfsburgs træningslejr. Ifølge avisen Bild kan et klubskifte være på vej.

Den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner har måske nydt juleferien for meget. I hvert fald har Bendtner brug for en mere fysisk træning end holdkammeraterne på træningslejren i Lagos i Portugal.

Det fortæller Wolfsburgs træner, Dieter Hecking, til den tyske avis Bild.

- Før vinterpausen gav vi spillerne et træningsprogram, som de skulle følge 100 procent. Som i Julians (Draxler, red) tilfælde er vi ikke helt tilfredse med den form, spilleren er ankommet i.

- Det er helt normalt, at en eller flere spillere skal have ekstra træning. Det er ikke chikane, og Nicklas håndterer det professionelt, siger træneren.

Den tyske topspiller Julian Draxler har også været nødt til at træne ekstra et par gange.

Ifølge Bild kan et klubskifte til Premier League være på vej for Nicklas Bendtner.

Newcastle, som er tredjesidst i ligaen, er ifølge den tyske avis interesseret i den danske angriber. Bendtner vil gerne af sted, men de to klubber mangler, ifølge Bild, at nå til enighed.

Bendtners agent, Ivan Marko Benes, arbejder på højtryk for at få sendt spilleren videre, og ifølge Bild skulle andre Premier League-klubber og klubber i Italien også have vist interesse for danskeren.

Bild fortæller, at et klubskifte kan være så nært forestående, at det er muligt, at Nicklas Bendtner må forlade træningslejren i Portugal før tid.

/ritzau/