Formodet tyv nægter indbrud hos teen-stjerne

Den amerikanske hitsangerinde Miley Cyrus havde for nylig indbrud i sit hjem. Den formodede indbrudstyv erklærer sig uskyldig i anklagerne.
Hele to gange havde Miley Cyrus besøg af indbrudstyve i 2014. Et par fra Arizona afsoner fængsel for det første indbrud i maj.
Hele to gange havde Miley Cyrus besøg af indbrudstyve i 2014. Et par fra Arizona afsoner fængsel for det første indbrud i maj. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Den mand, politiet formoder stod bag et indbrud i den berømte sangerinde Miley Cyrus' hjem i Los Angeles i december, blev stillet for retten torsdag.

Her erklærede han sig uskyldig i anklagerne. Det skriver Billboard.

Anklagerne lød på indbrud, storstilet tyveri og hæleri. Forbrydelser, der i Los Angeles kan give op til otte års fængsel.

Indbruddet fandt ifølge Billboard sted den 16. december i sangerindes hjem i Toluca Lake i Californien. Ifølge anklageskriftet blev der stjålet flere forskellige effekter tilhørende Miley Cyrus og hendes bror.

Det er anden gang på under ét år, at den 22-årige sangsild har uvelkomne gæster. I maj måned havde Miley Cyrus således indbrud i sin ejendom i San Fernando Valley.

Her blev der stjålet tøj, tasker og smykker samt en Maserati fra 2014. Bilen blev dog senere fundet.

Et par fra Arizona blev dømt for indbruddet og afsoner nu fængselsstraf.

Den anklagede for indbruddet i december, Rusty Sellner, der overfor de aktuelle anklager altså har valgt at erklære sig uskyldig, er tidligere dømt for at begå indbrud og modsætte sig anholdelse.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.