Forfatter skal formulere Ny Alliances politik
Kristian Ditlev Jensen er trådt ind i Ny Alliances politiske udviklingsgruppe.

Man kan være dybt uenig med Ny Alliances politik. Men om ikke andet bliver den sikkert velformuleret.

Forfatteren Kristian Ditlev Jensen er nemlig én af de personer, der skal udvikle og formulere partiets politik. Han oplyser til Avisen.dk, at han netop er trådt ind i det nystiftede partis politiske udviklingsgruppe.

- Jeg glæder mig meget til at kunne præge dansk politik. Jeg synes, der er for få danske politikere, der taler rent ud af posen. Man kan godt savne de mere kulørte personligheder i dansk politik. For selv om man kan være ret uenig med både Gert Petersen, Erhardt Jakobsen og Mogens Glistrup, så var det da rart, at der i det mindste var nogen, der indædt brændte for deres sag, siger Kristian Ditlev Jensen til Avisen.dk.

Kristian Ditlev Jensen har blandt andet skrevet selvbiografien Det bliver sagt og romanen Livret fra 2004. Endvidere har han bedrevet kulturjounalistik for både Berlingske Tidende, Politiken, DSB s rejsemagasin og det hedengangne dagblad Dagen. Han har i dag sit eget litteraturprogram på tv-stationen DK4.

Politisk er han mest kendt som en fortaler for bedre rettigheder for pædofiles ofre.

Foruden Ditlev Jensen er også erhvervskvinden Malou Aamund med i udviklingsgruppen.

Det har hidtil været sparsomt med politiske udmeldinger fra Naser Khaders ny parti, der mest er blevet kendt for ønsket om skattelettelser og en mere anstændig udlændingepolitik.

via Listen To News