Forfærdeligt superligacomeback for Randers
Oprykkerne fra Randers FC indledte sæsonen med et 1-6-nederlag til sprudlende Sønderjyske i Haderslev.

Det var bestemt ikke nogen blid velkomst til Superligaen, som værterne fra Sønderjyske gav oprykkerne fra Randers i lørdagens superligaåbner på Haderslev Fodboldstadion.

Kronjyderne kom skrækkeligt fra land i deres superligacomeback, der endte 6-1 til hjemmeholdet efter en kamp, der allerede var afgjort efter tre sønderjyske mål i de første 33 minutter.

Sønderjyderne fortsatte dermed, hvor de slap i afslutningen på forårssæsonen, hvor holdet gik ubesejret igennem de seks sidste hjemmekampe.

Først satte Thomas Hansen panden på Henrik Hansens præcise frisparksindlæg og sendte det i mål efter 12 minutters spil.

Lidt senere var det Henrik Hansen selv, der stod på det rigtige sted, da Quincy Antipas kiksede et forsøg på mål, men bolden sprang på tværs af feltet og landede lige for fødderne af Sønderjyske-anføreren.

Og efter en halv times spil lykkedes det så alligevel for Antipas at komme på måltavlen, da han udnyttede et fint opspil fra en velspillende Lasse Vibe.

Sønderjyske stillede med en ny forsvarskæde i kampen, hvor nytilkomne Niels Lodberg fra Horsens skulle forsøge at holde sammen på defensiven.

Det gik fint indtil kort inde i anden halvleg, hvor Jonas Kamper tog fusen på sønderjyderne og specielt holdets nye målmand Håkon Opdal med et fremragende langskud ude fra højrekanten.

Randers-glæden over reduceringen varede dog kun meget kort - tre minutter helt præcist.

Da var det Randers-målmand David Ousted - med en fortid i Sønderjyske - der lod sig overliste af et lumsk forsøg fra Conor O'Brien og ikke så alt for heldig ud.

Men det var der nu ingen af Randers-spillerne, der gjorde i anden halvleg, hvor Lasse Vibe og siden Jarl Andre Storbæk på straffespark fuldbyrdede ydmygelsen af gæsterne.

Der er således rigeligt at rette op på for den midlertidige Randers-træner Colin Todd inden holdet på næste søndag møder OB i Odense.

Sønderjyske fører med storsejren Superligaen og gør det formentlig også, når resten af kampene i første runde er afsluttet mandag.

/ritzau/