Folkekær stjerne ønsker sig kærlighed
Jack Nicholson har altid haft nemt ved at score. Nu håber han at finde kvinden i sit liv for allersidste gang. Foto: Matt Sayles/AP
Den 77-årige amerikanske filmstjerne Jack Nicholson drømmer om at finde kvinden i sit liv for allersidste gang.

På trods af de 77 år han har på bagen, drømmer den verdenskendte og folkekære amerikanske skuespiller, Jack Nicholson, om at finde sit livs kærlighed for sidste gang.

Det afslører han overfor det amerikanske ugemagasin Closer Weekly.

Men Nicholsons egen tro på, at en sidste romance findes, er dog ikke særlig stor.

- Jeg ville elske at finde min sidste kærlighed. Men jeg tror ikke rigtig på, at det sker. Jeg kan ikke nægte, at jeg bliver ældre, siger han til bladet.

Nicholson var i 1960'erne gift med Sandra Knight og fik siden hen et om/off-forhold til skuespillerinden Anjelica Huston.

Den dameglade filmstjerne indrømmede allerede i et interview for fire år siden, at hans kvindetække er faldet i takt med, at han er blevet ældre.

- Der var perioder i mit liv for jeg følte mig underligt uimodståelig overfor kvinder, men sådan er det ikke længere, og det gør mig ked af det, sagde han dengang og tilføjede:

- Jeg kan ikke lægge an på en kvinde i offentligheden mere. Det er ikke noget, jeg selv har valgt, men det føles ikke rigtigt at gøre i min alder.

Jack Nicholson har fire børn i alderen 22 år til 51 år.

Newspaq