Folkekær dansefyr stiller lakskoene

Han har været med helt fra starten, men nu siger Thomas Evers Poulsen stop. Den populære danser trækker sig fra programmet 'Vild med dans'.
Nu skal Dansemusen træne Cykelkyllingens mentale muskler på cykelholdet Christina Watches  - Onfone.
Nu skal Dansemusen træne Cykelkyllingens mentale muskler på cykelholdet Christina Watches - Onfone. Foto: Scanpix, Mads Nissen

Han har haft adskillige højtprofilerede kendisdamer under armen og helt tæt på - han har endda danset tidligere statministerfrue Anne-Mette Rasmussen i form.

Men nu skal det være slut med 'Vild med dans' for Thomas Evers Poulsen. Det skriver han i en pressemeddelelse.

"Jeg har besluttet mig for foreløbigt at holde en pause fra 'Vild med dans' for at genvinde motivationen og se programmet fra en helt ny vinkel. Jeg er så stolt af alle mine dansepartnere og vil aldrig glemme mine oplevelser med dem," siger han.

Thomas Evers Poulsen svingede rundt med skuespiller Mia Lyhne, dengang programmet for aller første gang cha-cha-cha'ede sig ind i de danske fjernsynsstuer. Det var i 2005 - året, hvor han også blev nummer et i konkurrencen.

I 2008 gav Evers Poulsen så daværende statsministerfrue, Anne-Mette Rasmussen en ordentlig svingom på dansegulvet. Det to blev fine venner og kom hele vejen til en 4. plads i konkurrencen.

I stedet for tjansen i danseprogrammet forklarer Thomas Evers Poulsen, at han blandt andet vil bruge sine evner som som mentaltræner på cykelholdet Christina Watches - Onfone.

Dermed kunne cykelholdet snart skifte permanent navn til 'Team Vild-Med-Dans'. Med tidligere deltagere Michael Rasmussen og Christina Hembo på hhv. cyklen og bag skrivebordet - og nu med Thomas Evers Poulsen som mentaltræner, så ville navnet være ganske passende.

faktaboks

Her er Thomas Evers Poulsens dansedamer:
Vild med dans 2005 (forår) Nr. 1. Mia Lyhne
Vild med dans 2005(efterår) Dommer
Vild med dans 2006(efterår) Nr. 7. Annette Heick
Vild med dans 2007(efterår) Nr. 5. Lisbeth Østergaard
Vild med dans 2007(Julegalla)Nr. 4. Mia Lyhne
Vild med dans 2008(efterår) Nr. 4. Anne-Mette Rasmussen
Vild med dans 2009(efterår) Nr. 3. Pernille Højmark
Vild med dans 2010(efterår) Nr. 3. Christina Hembo

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.