Fogh og DF freder Løkke
AppleMark

Statsministeren er tilfreds, og Dansk Folkeparti er tilfreds. Dermed ser finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) ud til at være fredet på trods af, at han lod skatteborgerne betale for blandt andet cigaretter, kasino og diskoteksbesøg, da han var amtsborgmester i Frederiksborg Amt.

Lars Løkke betaler i alt 12.758 kroner tilbage, blandt andet efter en gennemgang af en række bilag fra revisionsfirmaet Ernst & Young.

- Jeg har forstået, at Lars Løkke Rasmussen har gjort op med det, han har kaldt mulig sjusk og eventuelle fejl. Det støtter jeg, og jeg synes, det er rigtigt af Lars Løkke, at han vil koncentrere sig om at være finansminister, siger statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) ifølge Tv2.dk. 

Mens Socialdemokraterne er utilfredse med, at revisionsfirmaet kun har kigget på de bilag, som Lars Løkke Rasmussen selv har afleveret, har finansministeren støtte fra Dansk Folkeparti.  

- Vi er tilfredse med, at der tilsyneladende nu ryddes grundigt op - og der vil blive det, hvis der skulle opstå yderligere behov. Det er jo tydeligt, at der har været noget rod. Men vi har tillid til, at Lars Løkke Rasmussen selv - og han nuværende og tidligere ministerium - får klaret det og forvaltet tingene ordentligt, siger næstformand i Dansk Folkeparti, Peter Skaarup, ifølge Fyens.dk. 

via Listen To News