Førtidspensionist vinder milliongevinst: Plejede at tigge mad fra naboer
- Jeg ligger om aftenen, inden jeg skal sove og siger til mig selv, at jeg er millionær. Og så begynder jeg bare at grine, siger en kvindelig førtidspensionist, der netop er blevet millionær. Foto: Danske Spil
Nyslået Lotto-millionær overvejer en elcykel og at flytte til en bolig med en lille have.

Tårerne fik frit løb, da en en kvinde i tresserne fra Greve Kommune fandt ud af, at hun havde vundet en million skattefri kroner i Lotto-spillets "Millionærgaranti".

Den heldige vinder fortæller til Danske Spil, at hun er førtidspensionist og ikke har haft de nemmeste vilkår gennem livet.

- Da min søn var lille, var jeg så fattig, at jeg måtte tigge mad fra naboerne. Jeg har været på bistandshjælp i mange år og har ingen opsparing til min alderdom. Så jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er, siger hun.

Tårerne er ikke kun vendt til glæde, men også til grin, fortæller hun:

- Jeg ligger om aftenen, inden jeg skal sove og siger til mig selv, at jeg er millionær. Og så begynder jeg bare at grine.

Gæld og guldring

Kvinden vil bruge nogle af pengene til afvikling af gæld. Og så har hun spenderet en del af beløbet på sig selv. Hun har nemlig købt en guldring, som hun har ønsket sig i mange år.

Derudover vil hun give nogle penge til sin søn og til forskellige velgørende formål.

- Jeg bliver glad af, at kunne hjælpe folk. Og nu har jeg endelig noget at give af, siger kvinden til Danske Spil.

Måske have til katten

Mange andre, der vinder en stor gevinst, bruger pengene på en rejse eller en ny bil. Men sådan er det ikke for den nyslåede millionær.

- Jeg kan ikke rejse fra min kat, og jeg har aldrig fået taget kørekort. Men jeg overvejer, om jeg skal have en el-cykel nu, så jeg kan komme lidt nemmere rundt. Måske kan jeg nu også flytte fra min lille to-værelses lejelejlighed til en tre-værelses med en lille have. Det er min drøm. Især så min kat nemmere kan komme ud, fortæller hun.

Kvinden har spillet Lotto igennem mange år, når der har været et sjældent overskud i budgettet.

- Det er sjovt. Jeg har jo fulgt med i Lotto lige fra begyndelsen og har drømt så mange gange om at vinde. Som ung tænkte jeg altid, hvorfor det kun var gamle mennesker, der vandt. Og nu er jeg sgu selv blevet en de gamle, siger hun.

via Listen To News