Første mand landet
I jagten på oprykning har AGF hentet en svensk landsholdsspiller til forsvaret, og flere spillere kan være på vej.

Man tager en fodboldklub med stolte traditioner, en talentfuld spillertrup og et krævende publikum og garnerer det hele med en 187 centimeter høj og 80 kilo tung svensker med landsholdserfaring.
28-årige Olof Persson er sportschef Brian Steen Nielsens første og hidtil eneste indkøb forud for forårssæsonen, og selvom han ikke ved så meget om AGF, glæder forsvarsspilleren med 4 A-landskampe i bagagen sig til at trække i den hvide trøje.
»Jeg kender ikke så meget til AGF, men jeg har da set dem et par gange i tv, og jeg har forhørt mig hos nogle af danskerne i svensk fodbold. Jeg spillede jo sammen med Ulrik Vincentz i Malmø FF, og han anbefalede mig at tage til AGF,« fortæller Olof Persson, der ikke ser noget problem i at spille i den næstbedste række.
»Det er jo kun et par måneder. AGF er en traditionsklub, der skal ligge i den bedste række, så selvfølgelig rykker vi op. Det tvivler jeg overhovedet ikke på,« siger Olof Persson, der tidligere har spillet over for Peter Graulund, da denne spillede i Helsingborgs IF.