Før utroskab: Problemer i Sanders-ægteskab
Instruktøren Rupert Sanders kone fortalte op til affæren med Kristen Stewart, at ægteskabet havde problemer.

Blot nogle få uger før nyheden om, at skuespillerinden Kristen Stewart og instruktøren Rupert Sanders hare været deres partnere utro, var Sanders kone ude og fortæller, at forholdene i ægteskabet til tider er problematiske.

Ifølge hjemmesiden People.com tog det nemlig hårdt på Sanders kone, skuespillerinden Liberty Ross, at flytte fra London til Los Angeles med manden og deres to børn.

- Jeg romantiserede det at gå hjemme et stykke tid og elskede at have en indkøbsliste hængende på køleskabet. Men at flytte og starte sit liv forfra er hårdere, end jeg havde forventet, fortæller skuespillerinden til magasinet YOU.

Samtidig opstod der tidligt i parrets 7 år lange ægteskab problemer, da Ross ofte følte, at hun var alene om at opdrage datteren Skyla på 7 år og sønnen Tennyson på 5. Sanders var nemlig sjældent hjemme på grund af arbejdet som instruktør.

- Jeg vil aldrig sige, at jeg har opdraget mine børn alene, men meget af tiden føltes det altså sådan, konstaterer Ross, der også er tidligere model, og fortæller videre:

- Jeg gik fra et glamourøst arbejde med Karl Lagerfeld og John Galliano til at sidde isoleret på en bjergtop, hvor min mand er væk det meste af tiden.

Inden utroskabs-skandalen kom frem i lyset, mente Ross dog, at hun og manden havde løst de fleste problemer.

- Vi red stormen af, kom gennem de virkeligt hårde tider og holdt fast i hinanden, fortalte Ross, der dog nu må forholde sig til et andet ægteskabeligt problem.

/ritzau/