Følsomme Burhan G: Svært at åbne op
Det er meget svært for Burhan G, at skrive om sine private op- og nedture - men lytterne kan ikke få nok af sangerens inderste tanker. (Foto: Scanpix)
Hitmageren har haft succes med at skrive sange om sine allermest private sange, men det er lidt af en kamp for ham

Flere af Burhan G’s allerstørste hits ligger på albummet ”Din for evigt”, der langt henne af vejen handler om hans nu afsluttede forhold til Sarah Zobel. Den 36-årige sanger kalder sig selv meget privat, og fortæller i et nyt interview, hvor meget det kræver af ham, at dele sit inderste med tusindvis af lyttere.

– De gange, hvor jeg virkelig har åbnet op i studiet – og jeg skal virkelig lægge arm med mig selv for at gøre det – og har sat ord på mine følelser, så vi kunne skrive sange om dem, det er også der, folk virkelig har følt en forbindelse til mig og min musik. De har kunnet mærke, at der er et menneske bag sangene, siger Burhan G til Ritzau.

Hård kamp

Og selvom han ikke er verdensmester i at dele ud af sit inderste, har det føltes godt for ham, de få gange, han har valgt at gøre det. Blandt andet på albummet ”Din for evigt” og i tv-programmet ”Toppen af poppen”.

– Det er en evig kamp for mig, men det var et godt eksempel på, at det ikke er så farligt at turde at åbne op. I "Toppen af poppen" fortalte jeg også om nogle af de svære ting og mine følelser, og jeg kan godt mærke, hvad det gør ved mig, for jeg får rigtig meget ud af det. Der er noget helende ved at fortælle sin historie og føle sig genkendt, siger han i interviewet, hvor han også kommer ind på, at han lever et meget mere stille og roligt liv, end hvad man normalt forbinder med en popstjerne.

Meget roligt liv

– Jeg lever på mange måder et liv, der er stik modsat det, jeg levede, da jeg først kom frem som musiker. Jeg lever ret disciplineret, har faste rutiner og mediterer meget, siger han og forklarer:

– Det er ikke fordi, jeg ikke kan lide den, jeg er, men jeg er hele tiden nysgerrig på, hvad jeg kan udvikle mig til. Jeg går meget op i at kigge indad, for det giver mig en ro og et overskud, og jeg føler, at jeg bliver mere frygtløs af det, siger han.

Burhan G er i øjeblikket aktuel med et helt julealbum, der både indeholder hans version af gode gamle klassikere, samt et par spritnye sange.

via Listen To News