To af Burger Kings filialer har kritisable forhold. Det blev for nylig slået fast under en fødevarekontrol, skriver MX.dk.
Kædens restaurant på Vesterbrogade i København opbevarede deres mælk og kylling ved alt for lune temperaturer. Og i Holstebro var den gal med hygiejnen. Her flød det nemlig med madrester og fedt.
Yderligere fik retauranten i Holstebro en indskærpelse, fordi der ved vareindleveringen var direkte adgang for skadedyr.
"Der er Elite-smileyer på næsten alle Burger King-restauranter, hvilket vidner om, at fødevaresikkerhed og god hygiejne er vores højeste prioritet. Vi vil arbejde hårdt på at sikre, at de to pågældende restauranter også får en fuldt smilende smiley næste gang," siger Sofie Navardsen, ansvarlig for Burger King i Danmark, til MX.dk.
Kilde: MX.dk
Du vil modtage en email med et link du skal klikke på, for at verificere din mailadresse. Når du har gjort det, vil du begynde at modtage nyhedsbrevet.
Som nyhedsbrevsmodtager sender vi dig nyhedsbreve indeholdende breaking news, dagens vigtigste nyheder samt redaktionelle kampagner. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at nyhedsbrevet kan indeholde kommercielt indhold i form af tilbud, læserundersøgelser, konkurrencer og events fra Avisen.dk samt markedsføring af produkter og ydelser fra 3. part.
..og din tilmelding blev ikke registeret.
Klik eventuelt her, og prøv igen, eller kontakt os på avisen@avisen.dk. Så hjælper vi dig med at blive tilmeldt.