Fodboldstjerne tilgiver skandale-blondine

Efter en måned hver fra sig danner Oddset-Janni igen par med den tidligere landsholdsspiller Jes Høgh.
Janni Christensen blev i sin tid landskendt som den blonde babe, der intet vidste om fodbold, i Oddset-reklamerne.
Janni Christensen blev i sin tid landskendt som den blonde babe, der intet vidste om fodbold, i Oddset-reklamerne. Foto: Danske Spil

For en måned siden meldt de ellers officielt ud, at deres romance gennem godt otte måneder var slut. Men (semi) gammel kærlighed ruster åbenbart ikke så let.

Til B.T. fortæller eksfodboldspilleren Jes Høgh således, at han igen kysser på modellen Janni Christensen, der for mange bedst er kendt som Oddset-baben.

"Ja, vi er kærester. Vi har kommet sammen nogle uger nu," siger Jes Høgh, der er far til fire.

Det er ikke første gang, at kendis-parret kommer igennem en krise.

Efter de havde dannet par i tre uger, blev Oddset-Janni i september sidste år anholdt og varetægtsfængslet i fire måneder, hvor hun stadig er sigtet for at have snydt en ældre mand for mange millioner kroner i ledtog med to andre.

"Jeg tror med alt det, jeg har været igennem på det seneste, at jeg lige havde brug for lidt tid alene. Der er også en stor geografisk afstand mellem os, som ikke gør det nemmere," lyder forklaringen på det korte brud fra Janni Christensen, der har to børn.

Men parrets Facebook-venner kunne altså i går eftermiddag glæde sig over at se, at de to igen har slået pjalterne sammen, da Jes Høgh accepterede sin blonde kærligheds 'kæresteanmodning.'

Kilde: B.T.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.