Fodboldspillere købte sig til kørekort
40 nuværende og tidligere Bundesliga-spillere er under mistanke for at have købt sig til tyske kørekort på ulovlig vis.

Færdselsreglerne i Tyskland er på mange områder mere lempelige end herhjemme. Blandt andet kan man køre lige så stærkt, man vil på de tyske motorveje. Og nu er det tilsyneladende heller ikke nødvendigt at bestå en køreprøve for at få et kørekort. I hvert fald har 40 nuværende og tidligere Bundesliga-spillere ifølge den lokale avis Kreiszeitung Syke åbenbart købt sig til et kørekort uden nogen sinde at have bevist, at de har kendskab til færdselsreglerne i Tyskland.

En af dem, som på ulovlig vis skal have fået et tysk kørekort, er Bundesligaens nye brasilianske stjerne Diego fra Werder Bremen.

Også Diegos landsmænd Dede fra Borussia Dortmund, Lucio fra Bayern München samt de tidligere Bundesliga-stjerner Ewerthon og Marcelinho skulle være under mistanke for at have anskaffet sig deres kørekort på ulovlig vis, fordi de alle tog deres køreprøve hos samme kørelærer i Northeim i Niedersachsen.

Statsadvokaten i Göttingen indledte tirsdag en efterforskning om bestikkelse mod den nordtyske kørelærer samt en køreprøvesagkyndig.

via Listen To News