Fodboldlegende får kontrakt i FC Fredericia
Mon ikke den gamle ræv kan lære de unge håbefulde fodboldspillere et trick eller to? Foto: Ole Frederiksen / POLFOTO
De vil så gerne i Superligaen, så nu skal FC Fredericia skabe en rød tråd i klubbens spilkoncept. Det skal legenden Allan Simonsen stå for.

Han har været kåret til den bedste spiller i Europa, spillet over 100 kampe for Barcelona og banket kasser ind på landsholdet.

Nu flytter Allan Simonsen så hjem til Jylland fra Barcelona. Han skal nemlig i de næste to år stå for at skabe en rød spillemæssig tråd i førstedivisionsklubben FC Fredericia.

"Mit job bliver at sikre, at der kommer en rød tråd gennem hele klubben, som skal starte fra bunden med ungdomsholdene og gå hele vejen til førsteholdet," siger han ifølge Sporten.dk.

I samarbejde med cheftræner Thomas Thomasberg skal FC Fredericia i samme tråd som Ajax Amsterdam have et gennemsyret spilkoncept i hele klubben.

Samtidig skal den 58-årige fodboldlegende sikre kommerciel succes i den jyske klub.

Det lader dog til, at det er den sportslige del af jobbet, som trækker mest i den gamle tekniker.

"Når vi skal ud og hente spillere eller eventuelle trænere i fremtiden, så skal jeg sikre, at det er folk, som passer ind i den røde tråd," siger Allan Simonsen ifølge Sporten.dk

Allan Simonsen repræsenterede i sin spillemæssige karriere også Borussia Mönchengladbach og af to omgange Vejle Boldklub. Han har som træner stået i spidsen for Færøerne, Luxembourg og Vejle Boldklub.

Kilde: Sporten.dk