Fodboldbøllen sælger historie til Kanal 5
29-årig fodboldfan tjener penge på at fortælle historien om den aften, hvor han blev lagt for had af det meste af fodbold-Danmark.

• Fodboldbøllen slipper for fængsel
• Gravgaard i vidneskranken
• Fodboldbølle grædefærdig i retten

Han blev kaldt et fodboldfjols, og hans billede prydede en del forsider på de danske medier, efter at en ung fodboldfan 2. juni løb ind på banen under en landskamp mod Sverige i Parken.

Det betød at kampen stoppede, og at Danmark blev dømt som taber med 0-3 af UEFA. Torsdag aften fortæller fodboldfanen i et halv time langt program på Kanal 5 sin oplevelse af begivenhederne i Parken. Det indbringer ham et ubekendt beløb fra firmaet bag kanal 5, SBS TV. Det bekræfter programchef på SBS TV, Martin Dalgaard.

»Vi har indgået en aftale med ham, og det får han et honorar for,« siger Martin Dalgaard.

Taler vi et symbolsk beløb, eller en decideret betaling?

»Det er et honorar,« siger Martin Dalgaard, der ikke vil fortælle, hvor stort honoraret er. Men det er ikke et enestående tilfælde, at en deltager i et dokumentarprogram får betaling, forklarer Martin Dalgaard.

»Det er ikke normalt i den forstand, at det er noget, man altid gør, hver gang man laver aftaler. Men det er heller ikke uhørt. Det er noget, der sker indimellem,« siger Martin Dalgaard.

Med aftalen har SBS TV sikret sig, at der er ikke er andre TV-stationer, der får fingre i fodboldfanens historie.