Floyd Mayweather gør comeback mod irsk slagsbror
Floyd Mayweather (foto) bekræfter, at han er klar til at gå i ringen igen. Det sker i usædvanlig kamp mod MMA-mesteren Conor McGregor fra Irland. De to mødes 26. august i Las Vegas. Foto: Ethan Miller/AFP
Den 40-årige amerikanske bokselegende tager handskerne på igen og møder MMA-stjernen Conor McGregor.

Den pensionerede boksestjerne Floyd Mayweather Jr. meddeler på Instagram, at han gør comeback mod den irske MMA-mester Conor McGregor. Det skriver Sky Sports og flere andre medier sent onsdag aften.

Nyheden bekræftes af Conor McGregor: "THE FIGHT IS ON", skriver han på Twitter.

Kampen mellem de to finder sted 26. august i MGM Grand Arena i Las Vegas, USA.

40-årige Mayweather indstillede boksekarrieren for halvandet år siden. Han regnes for en af boksesportens største navne nogensinde og var i flere år verdens bedst betalte idrætsnavn.

Amerikanerens rekordliste lyder på 49 sejre i lige så mange kampe. Heraf de 25 på knockout.

I flere måneder har Conor McGregor forsøgt at lokke Mayweather ud af sit eksil.

Den 28-årige irer har skabt sig en stor karriere inden for MMA, der står for Mixed Martial Arts. I MMA benytter udøverne sig af forskellige kampsportsteknikker.

Et af stridspunkterne har været kampens format. Mayweather har stået fast på, at han kun vil møde McGregor i en regulær boksekamp.

- Det er ham, der har udfordret mig, og så skal vi gøre det efter mine regler, sagde amerikaneren i marts ifølge Reuters.

Og sådan bliver det.

- Kampen bliver afviklet efter de normale bokseregler, til trods for at McGregor aldrig har bokset hverken som amatør eller professionel, skriver Sky Sports.

Bookmakere giver ikke ireren mange chancer for at forlade ringen med hænderne i vejret.

Nyhedsbureauet AP oplyser, at Mayweather er kæmpe favorit hos spilfirmaerne. Man kan således få pengene 11 gange igen ved at satse på en sejr til McGregor.

/ritzau/