Flere penge til sundhed

Kære sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen ? fortsæt på posten. For pokker da. Du er den bedste sundhedsminister, Danmark har haft i årevis. Men du må forstå nu, at der skal flere penge til, for at vi kan få det sundhedssystem, vi fortjener.
Du har fået nedbragt ventelisterne til mange sygdomme. Du har indført et konkurrencemoment, så lægerne i langt højere grad rubber neglene gennem det frie sygehusvalg. Du har fået effektiviseret hospitalerne. Du har skabt mere åbenhed med din smiley-ordning. Du har lavet en strukturreform, der gør det lettere for dig at centralisere behandlingen på færre, men større hospitaler, og du har givet Sundhedsstyrelsen flere muskler.
Men hvorfor skal der skandaler til som den seneste kræftsag, før der sker noget? Du har jo i årevis vidst, at behandlingsgarantien ikke overholdes. Men først nu gør du for alvor noget. For vi vil ikke finde os i den dårlige behandling på eksempelvis kræftområdet i et land med verdens næsthøjeste skattetryk. Og det er ikke kun kræftområdet, hvor vi sakker agterud. Vores sundhedsvæsen er bare så langt fra fordums storhed. Hvornår accepterer du og Thor P., at hvis vi vil leve længere i Danmark, så er massive investeringer i sundhedsvæsenet en af de nødvendige veje? Vi bruger jo kun otte procent af samfundskagen til sundhed, mens mange af vores naboer bruger ti. Penge er ikke alt, men det hjælper sgu.