Flere DR-chefer risikerer fyreseddel
Det kan få konsekvenser for DR?s øverste ledelse, at DR-Byen forventes at blive endnu dyrere end hidtil antaget.

Først røg økonomidirektøren, så røg projektdirektøren. Og det er ikke udelukket, at endnu flere personer i DR-toppen må forlade DR. Det sagde DR?s bestyrelsesformand Mogens Munk Rasmussen på endnu et pressemøde om DR?s trængte byggeøkonomi her til eftermiddag.

Meldingen kommer efter, at Rigsrevisionen har vurderet, at DR risikerer endnu et budgetskred i forbindelse med byggeriet af DR-Byen.

Mogens Munk Rasmussen vil nu afvente anden del af Rigsrevisionens vurdering, der forventes i maj 2007. Den skal blandt andet klarlægge ansvarsfordelingen i byggesagens generelle styring.

»Så må vi se til den tid,« siger Mogens Munk Rasmussen.

Plummer frygter ikke fyring

På trods af at den katastrofale byggeøkonomi i DR-Byen i 2003 kostede tidligere generaldirektør Christian Nissen jobbet, frygter den nuværende generaldirektør Kenneth Plummer ikke at blive sat på porten.

»Overhovedet ikke. Mit ansvar er at lede denne her virksomhed på en ansvarlig måde, og det er det, jeg prøver at gøre. I denne her krisesituation har det været nødvendigt at udskifte folk ? ikke for at straffe dem, men for at se fremad. Det synes jeg er et udtryk for ansvarlig ledelse.«