Flemming Østergaards advokat har intet hørt
Flemming Østergaard var i en årrække formand Parken, selskabet der ejer FCK, Lalandia og fitness.dk. Foto: Scanpix Denmark/Jens Nørgaard Larsen
Ifølge Ekstra Bladet står Don Ø i fare for at få fire år bag tremmer for kursmanipulation. Ikke så vidt vi ved, siger Østergaards advokat.

Flemming Østergaard kan ifølge dagens udgave af Ekstra Bladet risikere at ryge i fængsel i op til fire år i forbindelse med en sag om kursmanipulation med aktierne i Parken Sport and Entertainment.

Men Østergaards advokat Sysette Vinding Kruse siger til TV 2 NEWS, at hun ikke har hørt nyt fra bagmandspolitiet, der lige nu arbejder på at færdiggøre anklageskriftet:

"Jeg har intet nyt hørt fra SØK (bagmandspolitiet, red.), og de har ikke afhørt min klient bortset fra en ganske kort samtale for et år siden. Så vi forholder os afventende".

Sagen drejer sig om kursmanipulation med aktierne i Parken, selskabet der ejer FCK, Lalandia og fitness.dk, som Østergaard i en årrække var formand for.

Med Flemming Østergaard i spidsen er ledelsen sigtet for kunstigt at holde aktiekursen høj ved at købe egne aktier for op mod 265 millioner kroner.

Ud over en anmeldelse fra Finanstilsynet har Bagmandspolitiet også konfiskeret interne e-mails, som sammen med en række båndoptagelser er helt centrale i sagen.