Fiskeren fra Langeland forsat savnet

Selvom overlevelseschancerne for den forsvundne fisker er meget ringe, så fortsætter eftersøgningen af den 68-årige mand.
Arkiv. Både helikoptere og både er i vandt for at lede efter den forsvundne fisker fra Spodsbjerg.
Arkiv. Både helikoptere og både er i vandt for at lede efter den forsvundne fisker fra Spodsbjerg. Foto: www.colourbox.com

En redningshelikoptor og flere både leder lige nu efter en forsvunden fisker fra Langeland.

Hans jolle drev i land i går og siden har en stor eftersøgning været i gang. Den holdt dog pause i nat, men nu er Søværnets Operative Kommando i gang igen.

- Vi har stadig ikke fundet den savnede. Vi startede igen klokken 6 med at afsøge området fra Langeland nord op til Storebæltsbroen, siger stabsvagten hos SOK til Newspaq

Men der intet spor efter den 68-årige lokale mand fra Spodsbjerg endnu. Og han har desværre tiden imod sig.

- Den beregnede overlevelsestid, vi arbejder ud fra, er overskredet, men vi kører på her fra morgenstunden, og så vurderer vi i løbet af formiddagen, hvor længe vi skal fortsætte, siger stabsvagten til Newspaq.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at fiskeren har fået røgtet sine garn og sat dem igen, og så er faldet over bord i den forbindelse.

Han forsvandt lidt for middag i går og hans påklædning var en kedeldragt og noget olieregntøj. Sammenholdt med vandtemperaturen og vejrforholdene gav det ham en overlevelsestid på 11 timer.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.