Fire gennembankede en 23-årig mand - to er nu i fængsel
En 23-årig ung mand fik besøg af et tæskehold på fire - de gennembankede ham og pådrog ham alvorlige skader. To af dem er nu varetægtsfængslet. Foto: Colourbox/free
To unge mænd på henholdsvis 17 og 18 år er varetægtsfængslet for vold mod 23-årig.

En 17-årig ung mand fra Mørkøv og en 18-årig ung mand fra Holbæk er ved Retten i Roskilde blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for grov vold.

To mænd på 20 år, der også blev anholdt i forbindelse med eftersøgningen, er løsladt, men sigtet for grov vold, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

De fire mænd udgjorde ifølge politiet tilsammen et tæskehold, der omkring midnat natten til lørdag opsøgte en 23-årig mand i Holbæk og tævede ham, så han pådrog sig alvorlige skader.

Den 23-årige blev slået og sparket - blandt andet med et bordben - og har fået alvorlige skader.

- Han blev opsøgt på sin bopæl på Ahlgade af en gruppe på i hvert fald fire personer, som efterfølgende har tæsket ham, fortalte vagtchef Lars Galasz fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

- Det var ret voldsomt. Han har fået ret alvorlige skader, og der er mistanke om et kraniebrud, oplyste vagtchefen.

Politiet mener, at tæskeholdet kan have bestået af mellem fem og syv personer og leder dermed efter flere mistænkte.

Ifølge vagtchefen "er der et kendskab" mellem den forurettede og de anholdte, men det er uklart, hvorfor den 23-årige skulle udsættes for vold.

Den 23-årige forurettede mand navngav nogle af de mistænkte, og politiet fik fat på en af dem i forbindelse med en anden sag.

/ritzau/
via Listen To News