Fire bliver trampet ihjel på overfyldt stadion i Honduras
Det endte fatalt søndag, da mindst fire mennesker blev trampet ihjel før en kamp mellem Motagua og Honduras Progreso. Foto: Orlando Sierra/AFP
Politiet beskriver det som en lavine på de overfyldte tribuner, da panikken brød ud. Fire mennesker er døde.

Mindst fire mennesker er blevet trampet ihjel, og adskillige andre er kvæstet, da der udbrød panik på overfyldte tribuner før en fodboldkamp i Honduras' hovedstad, Tegucigalpa, søndag.

Det oplyser redningstjenester ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Ulykken skete, da hundredvis af fans forsøgte at komme ind til den sidste kamp i den nationale liga ved at bryde igennem barrikader.

Fire voksne er blevet dræbt, og mindst 12 mennesker er kvæstet, herunder børn. Det oplyser Miguel Osorio, der er talsmand for det universitetshospital, der tog imod ofrene.

To døde på stadionet, mens to andre senere døde på hospitalet.

Samtidig oplyser Oscar Triminio, der er leder af brandvæsenet i Honduras, at 25 mennesker er kommet til skade under hændelsen. Ulykken skete, lige inden kampen mellem Motagua og Honduras Progreso skulle fløjtes i gang.

Over for nyhedsbureauet AFP beskriver politikommissær Luis Barahona ulykken som en "lavine oppe på tribunerne". Han er ansvarlig for sikkerheden på det nationale stadion, der har plads til 35.000 mennesker.

Politiet affyrede tåregas og brugte vandkanoner mod mængden.

Der var blevet solgt for mange billetter til sæsonens sidste kamp, og derfor var stadionet overfyldt, oplyser politiet.

/ritzau/