Filmbabe taler ud om berømte erobringer
Gwyneth Paltrow kan se tilbage på et glamourøst datingliv. Hun har blandt andre dannet par med Brad Pitt og Ben Affleck. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP
Den amerikanske skuespiller Gwyneth Paltrow fortæller åbenhjertigt om sine oplevelser med at date nogle af Hollywoods lækreste mænd.

Udseendet betyder for de fleste noget, når der skal findes en partner. Men er manden for flot, kan det risikere stå i vejen for et godt forhold. Det mener den amerikanske skuespiller Gwyneth Paltrow.

Det fortæller hun i et nyt stort interview med radiopersonligheden Howard Stern.

I 1990'erne dannede Gwyneth Paltrow par med skuespiller Brad Pitt.

- Jeg forelskede mig helt sikkert i ham. Han var bare så utroligt flot og sød, fortæller hun.

Hun og Brad Pitt nåede at blive forlovet, inden de i 1997 valgte at gå hver til sit. Ifølge Gwyneth Paltrow var han ganske simpelt "alt for god" til hende.

Efter Pitt fulgte den mindst lige så eftertragtede Hollywood-ungkarl Ben Affleck. Den dengang 26-årige filmhelts nærmest perfekte udseende spillede ifølge Paltrow også en vis rolle i deres forhold.

- Når du er i tyverne, kan du nemt blive revet med af den slags mere overfladiske ting. Du tror måske, at det at være sammen med en partner, der ser godt ud, validerer dig på en eller anden måde, forklarer Paltrow.

Med Paltrows næste mand var både timingen og matchet imidlertid helt perfekt. Hun og Coldplay-forsangeren Chris Martin nåede således at være gift i 10 år, inden de sidste år besluttede sig for en såkaldt bevidst par-deling.

Gwyneth Paltrow har da også kun gode ting at sige om sin eks-mand, som hun har børnene Apple og Moses sammen med. Ikke engang rygterne om, at Chris Martin nu danner par med skuespiller Jennifer Lawrence, kan slå revner i Paltrows billede af den tidligere partner.

- Jeg respekterer ham som faren til mine børn. Det er hans beslutning. Han ville ikke være sammen med nogen, der ikke var skøn, siger hun.

Chris Martin og Gwyneth Paltrow annoncerede deres skilsmisse i marts 2014.

Hør Gwyneth Paltrow fortælle om sit forhold til Brad Pitt her: https://soundcloud.com/howardstern/gwynethpaltrow_bradpitt

Newspaq