Filmbabe dræner dansk kakaomælkekasse
Smukke Eva Mendez skulle forføre forbrugere til at drikke spandevis af Cocio. Men indtil videre har firmaets dyre reklamer kun givet lavvande i kassen. Foto: ALESSIA PIERDOMENICO/Reuters/Scanpix
Det har været rigtig dyrt for chokomælks-giganten Cocio at hyre den labre skuespiller Eva Mendes til reklamekampagne for kakaomælken.

Hun er lidt ligesom Cocio - lækker og lysebrun.

Og så er hun rigtig dyr. Skuespilleren Eva Mendez har været det nye kakaomælks-ansigt i en fræk reklamekampagne, men Cocio er alligevel kommet ud af 2010 med det, man kan kalde et mindre overskud.

Kun to millioner er firmaet fra den røde linje. Året før lå overskuddet på hele 13 millioner, så der er altså tale om et stort fald.

I følge Cocio-direktør Søren Christensen er det især stigende udgifter til markedsføring, der er skyld i faldet. Det er en direkte hentydning til de dyre reklamefilm med Eva Mendez i hovedrollen, skriver Epn.dk.

Reklamefilmene var i det hele taget en dyr affære - de blev indspillet i Hollywood med store hyrer til både instruktører og fotografer.

Men Cocio-bossen siger, at faldet er et bevidst valg, og at det beskedne overskud på to millioner er tilfredsstillende.

Kilde: dr.dk/p4 og epn.dk