FIFA varsler målteknologi i 2014

Sepp Blatter siger nu, at FIFA overvejer at indføre målkamera til VM i Brasilien i 2014.
Målet der aldrig blev dømt. Frank Lampard udligner mod Tyskland, men målet bliver aldrig anerkendt. Det var det nok blevet med målteknologi
Målet der aldrig blev dømt. Frank Lampard udligner mod Tyskland, men målet bliver aldrig anerkendt. Det var det nok blevet med målteknologi Foto: Alesandra Tarrantino / POLFOTO

Inde eller ikke inde? Det spørgsmål er fodboldfans, spillere og trænere måske fri for at diskutere i fremtiden. FIFA overvejer nemlig at indføre en teknologisk løsning, der kan afgøre om bolden er over stregen, fra og med VM i 2014 i Brasilien. Det oplyser FIFA på sin hjemmeside.

Overvejelserne er en del af an større omstrukturering af dommergerningen, som FIFA er i gang med. Det indebærer blandt andet, at alle dommerne bliver professionelle fra VM i 2014.

FIFA vil nu undersøge, om det er muligt at finde en teknologi, der er præcis nok, før fodboldorganisationen giver endeligt grønt lås for målkamera eller noget andet, der kan hjælpe dommerteam med at afgøre om bolden har været over stregen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.