Fetterlein på damejagt med kronprinsen
Ifølge Frederik Fetterlein har han og kronprins Frederik haft nogle vilde fester i Paris med sprut og damer. (Arkivbillede) Foto: TV3/Lotta Lemche
Navnebrødrene kronprins Frederik og Frederik Fetterlein har mere end fornavnet til fælles, de er også begge meget glade for damer.

Kender du Frederik Fetterlein og har været en del af hans omgangskreds inden for de sidste 20, så er der grund til at ryste lidt i bukserne.

For i den tidligere tennisspillers nye bog 'Fetterlein - Forført af livet', lægger han ikke fingre imellem, heller ikke når det gælder festerne med selveste landets kronprins.

De hang en del ud, som han siger. Ikke kun på banen, men også i byen i Paris, skriver B.T. om indholdet af bogen.

"Der var altid en masse sprut på bordene og masser af smukke piger, og særligt det med de smukke piger var foruden tennis en stor fælles interesse jeg havde med Frederik. Han var vild med dem. Og de med han," står der blandt andet i bogen.

"Om det skyldtes, at han var kronprinsen af Danmark, eller de faldt for hans ret fede form for humor og personlighed må stå hen i det uvisse," siger Fetterlein i bogen, hvor han også mindes, hvordan de to kørte om kap med hinanden i Paris' gader. Prinsen i en enorm Audi, og Fetterlein i en fiks Porsche.

"Det var aldrig kedeligt at være i nærheden af ham," husker Frederik og slår ud i latter på spørgsmålet, om navnebroderen Frederik faktisk nedlagde mange kvinder.

"Man må vist ikke udtale sig for meget om de kongelige," siger han kryptisk og tilføjer:

"Jeg er glad for, at mit visitkort ikke hedder 'Kronprins Frederik', med de 'opportunities', så havde jeg været død i dag!"

Kilde: B.T.