Fetterlein: Jeg er nærig og handler i Netto

Den fallerede tennisspiller Frederik Fetterlein har lagt det ekstravagante jetset-liv bag sig efter sin deltagelse i 'Luksusfælden'.
Hver måned betaler Frederik Fetterlein 10.000 kroner af på sin gæld.
Hver måned betaler Frederik Fetterlein 10.000 kroner af på sin gæld. Foto: TV3/Lotta Lemche

Han har levet i sus og dus og brugt mere end 30 millioner. Men nu er festen for alvor slut for den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein.

Efter han har været med i tv-programmet 'Luksusfælden', har Frederik Fetterlein lagt den økonomiske kurs om.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Allerede inden jeg blev tilbudt at være med i ' Luksusfælden', havde jeg besluttet mig for at lægge stilen om. Jeg har simpelt hen ikke penge til at leve det luksusliv, jeg var vant til," forklarer Frederik Fetterlein til Ekstra Bladet.

Det skrabede budget har medført færre byture og flere hjemmelavede middage. Og det er ikke engang luksussupermarkederne, der får besøg nu.

"Min tilværelse er blevet mere normal. Jeg laver for det meste mad selv, og jeg er begyndt at handle i Netto, og så er jeg blevet sindssygt nærig," siger han til Ekstra Bladet.

Samtidig må han leve med, at omgangskredsen til tider har lidt svært ved den nye stil.

"Nogle af vennerne syntes, jeg er blevet enormt kedelig, men det er blevet en livsstil for mig ikke at bruge unødvendige penge. Nu bliver jeg irriteret, hvis jeg har brugt 500 kroner i supermarkedet," forklarer den 41-årige kendis til Ekstra Bladet.

Kilde: Eb.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.