Fem måneder i skyggen for at stjæle tag-selv-bord
En tysk mand har fået fem måneders fængsel for at have stjålet en buffet til 21.000 kroner, som han spiste med sine venner.

De største fejltagelser sker på tom mave. Det mundheld viste sig sandt, efter en 46-årig tysker er blevet idømt en fængselsstraf for at stjæle en buffet.

Under et falsk navn bestilte den arbejdsløse mand en kæmpe buffet til 60 mennesker hos et cateringfirma, som han bad leveret til klubhuset i et kolonihaveområde i Dortmund. Da maden var blevet leveret, ringede manden tilbage til firmaet og forklarede dem, at der var sket en fejl og han gerne ville annullere bestillingen.

Efter han havde lagt på, skyndte han sig at læsse hele buffeten ind i sin varevogn og kørte i stor hast af sted foran de undrende beboere i kolonihaverne. Firmaet fandt aldrig buffeten, som havde kostet næsten 21.000 kroner.

Desværre for manden blev hans fupnummer afsløret, og retten i Dortmund har idømt ham fem måneders betinget fængsel for buffettyveriet.

»Manden sagde, at han bare ville give sine venner et lækkert måltid. Jeg forklarede ham, at den historie ville være glimrende til en film,« fortalte dommer Gerhard Breuer til Reuters efter domsafsigelsen.

via Listen To News