Fedladen mand kan være seriemorder
Der kommer stadig beviser til i sagen mod seriemorderen i Ipswich. Politiet efterlyser nu en buttet mand i en blå BMW.

I den østengelske havneby Ipswich fortsætter den intense jagt efter en formodet seriemorder, der indtil videre har slået til mod fem prostituerede kvinder. Engelsk politi meddelte torsdag, at det gerne vil tale med en fedladen mand, der kører en blå BMW, som ofret Anneli Alderton blev set sætte sig ind i. Politiet ønskede dog ikke at uddbybe, om manden er mistænkt for mordene.

»En blå BMW kom ind i parken, og Anneli gik op til den og satte sig ind og kørte væk. Jeg tror, det var sidste gang, hun blev set. Chaufføren var buttet med briller og mørkt hår,« sagde den prostituerede kvinde Lou, der overværede episoden, til avisen Daily Telegraph.

Politiet bekræftede torsdag, at et af de ellers uidentificerede lig er Paula Clennell, der sidst blev set den 10. december. Derudover mener politiet, at det sidste lig, der blev fundet mindre end 200 meter fra Paula Clennell, er den savnede prostituerede Annette Nicholls.

Smykker på kroppene
Samtidig afslørede politiet, at to af kvinderne stadig havde smykker på, da de blev fundet.

Da alle kvinderne var blevet afklædt, er det ikke sikkert, om de tre andre kvinder har haft smykker på, eller om morderen har taget dem med sig.

Politiet er heller ikke sikker på, om morderen har taget tøjet af kvinderne for at tage det med sig som trofæ, eller om det er et forsøg på at fjerne dna-spor.

Sagen om de fem dræbte kvinder vækker stor forargelse i byen Ipswich, der har cirka 150.000 indbyggere. Mange af dem føler næsten, at de kendte kvinderne. Og på grund af byens lille størrelse er mange også bange for, at det er en lokalbeboer, der står bag mordene.

Politiet har flere gange bedt offentligheden om hjælp til spor, der forhåbentlig kan lede dem tættere på morderen. I øjeblikket er det især kvindernes tøj, politiet gerne vil finde frem til. Torsdag formiddag havde det modtaget 5.500 telefonopkald og 1.000 email fra offentligheden.

Ud over avisen News of the World, der har udlovet en dusør på 2,7 millioner kroner, er lokale forretningsmænd også begyndt at samle ind til en dusør.