Federer håber på OL-guld som 35-årig i Rio
Roger Federer har trods sin fremskredne alder ikke opgivet at vinde guld i OL's singleturnering i tennis.

Det er efterhånden det eneste, han ikke har vundet.

Den OL-guldmedalje, som Roger Federer gik glip af i søndagens finale, da han tabte klart til skotske Andy Murray i OL's tennisturnering.

Men Federer har trods sine snart 31 år ikke opgivet håbet om at stille sig øverst på podiet ved OL i Rio i 2016.

- Jeg er ikke sikker endnu, for det er fire år væk. Jeg kan nå at trække mig tilbage i mellemtiden og gøre comeback igen.

- Men det vil jeg ikke gøre. Jeg vil fortsætte med at spille. Det håber jeg, at jeg kan. Jeg bliver 31 på onsdag, så jeg vil være 35 i Rio. Jeg tror, det er muligt, men vi må se, hvordan det går, siger Federer til CNN.

OL-guld til schweizeren kunne have gjort den seneste måned nærmest perfekt for Federer, efter at han i juli vandt Wimbledon og efterfølgende klatrede op på førstepladsen af tennisranglisten.

- Det har været en drømmesommer for mig. Jeg vandt Wimbledon, kom tilbage på førstepladsen, og jeg gjorde alt, jeg kunne, for at vinde olympisk guld, men jeg kom bare op imod en bedre spiller på dagen.

- Så for mig er sølv det maksimale, jeg kunne få ud af OL den her gang. Jeg var bare ekstremt glad - som en lille dreng - oppe på podiet, siger Federer.

Verdensetteren har vundet 17 grand slam-turneringer i sin karriere og vandt OL-guld i doubleturneringen for fire år siden i Beijing, men han har aldrig vundet OL's singleturnering.

/ritzau/