FCN sælger brasiliansk topscorer til Kina
Bruninho skifter FC Nordsjælland ud med Kina. Foto: VAN NORDE ERNST/POLFOTO
Efter blot et halvt år i FC Nordsjælland er Bruninho solgt videre i en af klubbens største handler nogensinde.

FC Nordsjælland har solgt klubbens brasilianske topscorer Bruninho til den kinesiske klub Guangzhou R&F.

Farum-klubben har tjent godt på den 26-årige angriber, der kom til FCN for blot et halvt år siden fra 1. divisionsklubben HB Køge.

FCN oplyser ikke salgsprisen på Bruninho, men handlen beskrives som en af klubbens største nogensinde.

- Det har ikke været nogen nem beslutning at skulle sælge Bruninho, som har imponeret os alle på den korte tid, han har været i klubben, siger sportschef Carsten V. Jensen til FC Nordsjællands hjemmeside.

- Der er dog også de økonomiske overvejelser, og her må vi sige, at dette tilbud er et, som vi ikke kan takke nej til, og som gør det til en af de bedste transfers i klubbens historie.

- Transferen er det perfekte afsæt for det nye projekt, og den giver os muligheden for at kunne tage de rigtige beslutninger for at sammensætte det rigtige hold uden at være tvunget til yderligere salg, siger sportschefen.

Bruninho nåede 16 kampe og scorede ni mål for FC Nordsjælland. Selv om det kun blev til et kort visit i Farum, er brasilianeren glad for tiden.

- Jeg vil først takke alle i FC Nordsjælland, for uden dem var jeg ikke kommet her til på så kort tid. De har gjort mig til en bedre spiller, og jeg skylder dem rigtig meget, og jeg har virkelig været glad for min tid i klubben, siger Bruninho til klubbens hjemmeside.

Selv om planen var at blive i Farum, så var det umuligt for ham at sige nej til Guangzhou R&F.

- Denne mulighed er dog unik for mig, og en som jeg skal gribe, og som jeg vil glæde mig til, siger Bruninho.

/ritzau/