FCN-ejer jubler over stærke CL-modstandere
Allan K. Pedersen glæder sig til at prøve kræfter med nogle af Europas bedste hold i efteråret.

Klubejer Allan K. Pedersen var selv til stede i Monaco, da FC Nordsjællands kommende modstandere i Champions League-gruppespillet blev fundet.

Og han er svært glad over udsigten til at skulle møde Chelsea, Juventus og Shakhtar Donetsk.

- Vi er meget tilfredse med lodtrækningen. Vi møder sidste års Champions League-vindere og både de italienske og ukrainske mestre. Den kunne vi ikke have skrevet bedre selv.

- Det bliver helt sikkert nogle fantastiske oplevelser for klubben og vores fans at møde nogle af Europas bedste hold. Det ser vi enormt meget frem til, siger Allan K. Pedersen.

Selv om FC Nordsjælland ser ud til at have minimale chancer for at blive blandt de to bedste i gruppen, så mener Pedersen alligevel, at der venter nogle interessante opgør i efteråret.

Og han vil ikke på forhånd afskrive muligheden for en overraskelse eller to.

- Det er hold, der i sig selv spiller flot fodbold, og det bliver spændende at se, hvordan vi står mod dem med den måde, vi gerne vil spille på.

- Vi vil forsøge at give dem kamp til stregen og hente så mange point som muligt til Danmarks europæiske regnskab, siger han.

FC Nordsjælland har lejet Parken til sine tre hjemmekampe, og der kunne meget vel blive behov for alle sæderne i Danmarks nationalarena.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal få solgt en masse billetter, siger Allan K. Pedersen.

/ritzau/