FCM-træner: Vi gør deres målmand til verdens bedste
Træner Helle Thomsen skal løfte angrebsspillet, hvis FCM Håndbold skal slå Buducnost søndag i Champions League. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Dårlige afslutninger og træthed i truppen er en del af forklaringen på den kedelige formkurve i FCM Håndbold.

Det frustrerer FCM Håndbolds cheftræner, Helle Thomsen, at holdets angrebsspil ikke fungerer i øjeblikket. Problemerne blev atter udstillet, da FCM Håndbold tabte 18-21 til HC Odense onsdag aften.

- Det er bare at kigge på måltavlen. Sidste kamp scorer vi 17 gange, i dag scorer vi 18. Så kan man ikke forvente at vinde håndboldkampe, siger Helle Thomsen til TV2 Sport.

Odense-målmand Chana Masson reddede halvdelen af midtjydernes forsøg.

- Hun står en superkamp, men vi gør modstanderens keeper til verdens bedste keeper i øjeblikket. Når vi gør det, så får vi det svært.

- Vi var ukoncentrerede i store dele af første halvleg. Vi kæmper, men vi mangler lige nu, at marginalerne skal vende. De falder ikke til vores side, og vi må arbejde hårdt for at komme ud af det, siger Helle Thomsen.

Hendes hold var blandt andet uden landsholdsspilleren Louise Burgaard, der er ramt både fysisk og mentalt. Træthed er en del af forklaringen på, at FCM Håndbold har smidt point tre ligakampe i træk.

- Vi har været slidte siden mesterskabet. Folk har ikke fået en pause, siger Helle Thomsen.

Næste opgave for de slidte danmarksmestre bliver hjemmekampen søndag i Champions League mod Buducnost fra Montenegro.

/ritzau/