FCM henter tidligere Real Madrid-reserve
FC Midtjylland har skrevet en femårig kontrakt med den argentinske fodboldspiller Santiago Hernán Villafañe.

FC Midtjylland kunne lide, hvad de så, da de i begyndelsen af juli havde argentinske Santiago Hernán Villafañe med på træningslejr.

Derfor har midtjyderne skrevet en femårig kontrakt med den tidligere Real Madrid-reserve, fortæller ordførende direktør Claus Steinlein.

- Vi har hentet Santiago, fordi han gjorde en rigtig god figur på træningslejren. Både på og uden for banen faldt han godt ind i truppen, og lige fra begyndelsen var han snakkende og dirigerende, siger Claus Steinlein.

- Santiago er en offensiv back, og som type passer han godt ind i vores system. Han skal gøres klar til europæisk fodbold og den måde, vi spiller på, og det kræver selvfølgelig en tilvænningsperiode.

Forsvarsspilleren spillede i 2007-2009 med spanske Real Madrids næstbedste mandskab, men i sidste sæson var han tilknyttet Independiente Rivadavia i Argentina.

Han er 24 år og er glad for at være tilbage i Europa.

- FC Midtjylland er et godt hold, og det føles godt at være her. Holdet er professionelt, og der er en dygtig træner. Det var vigtigt for mig at komme til Europa, og det er noget, alle sydamerikanske spillere spiller for, siger Santiago Hernán Villafañe.

Argentineren har også italiensk statsborgerskab og spiller primært højre back, men kan ifølge midtjyderne også bruges på midtbanen.

/ritzau/