FCM-forstærkning dumper lægetjek
Den tjekkiske målmand, som skulle forstærke FC Midtjylland, er alvorligt skulderskadet og dumpede torsdag det obligatoriske lægetjek.

FC Midtjyllands nye målmand, den tjekkiske Martin Raska, dumpede torsdag det obligatoriske lægetjek i klubben. Fredag lader klubben ham gennemgå et nyt lægetjek for en sikkerheds skyld.

»Vi har hele tiden vidst, at han har haft den skulderskade, men nu har det vist sig, at skaden er værre end først antaget,« fortæller FC Midtjyllands sportsdirektør, Jens Ørgaard.

Lægetjekket torsdag fokuserede særligt på omfanget af skulderskaden, men desværre for både klubben og målmanden dumpede tjekken altså tjekket.

Jens Ørgaard fortæller, at det andet og afgørende lægetjek finder sted fredag eftermiddag. Han vil dog ikke spå om, hvorvidt Martin Raska har chancer for at bestå denne gang. Dumper han også det andet tjek, har Martin Raska ingen umiddelbar fremtid i FC Midtjylland.

Målmanden Martin Raska pådrog sig skaden i sin sidste kamp for tjekkiske Banik Ostrava sidst i november måned.

FC Midtjyllands hidtidige førstevalg mellem stængerne, Anders Rasmussen, kunne for nyligt fortælle, at han havde aftalt med FC Midtjyllands ledelse, at han kunne forlade klubben kvit og frit.

Hvis Anders Rasmussen skifter klub, er det op til tredjemålmand Lasse Heinze at forsvare midtjydernes flotte andenplads i Superligaen.