FCM-anfører: Mest absurde jeg har prøvet
FC Midtjylland har svært ved at forklare det kollektive kollaps mod FC København, som vendte 0-2 til 4-2.

FC Midtjyllands anfører Kristian Bak Nielsen var lettere rystet efter 2-4-nederlaget til FC København, der ellers var helt nede i sækken bagud 0-2 og en mand i undertal.

- Det var det mest absurde, jeg har prøvet. Mentalt var det en utrolig mærkelig oplevelse. Vi manglede mod i nærkampene. Vi var rystede og kunne ikke svare igen.

- Vi kunne have spillet 12 mod 9, men vi havde tabt alligevel. For det var oppe i hovederne, vi tabte, forklarer Kristian Bak Nielsen.

FCM-stopperen forsøgte at kommunikere med sin medspillere, men ingen lyttede, for de gik rundt i deres egen lille verden.

- Jeg kunne ikke komme i kontakt med mine holdkammerater. 11 mand stoppede med at arbejde.

- Jeg håber, det var et enestående tilfælde. Det var en hård lektion, og næste gang må vi stå mere sammen. De havde ingenting, før de scorede, siger FCM-anføreren.

FCM-målmand Jonas Lössl var også chokeret over den måde, midtjyderne tabte kampen på.

- Det var et kollektivt kollaps. FCK gjorde, hvad der passede dem. Vi glemte at løbe og være på forkant. Vi glemte alt til sidst.

- Det var som om, at det værste, der kunne ske, var et rødt kort til FCK, så de kom i undertal. Vi blev bange, siger Lössl.

Han er træt af de fejl, som FCM har haft en tendens til at begå med jævne mellemrum.

- Jeg har en bøtte derhjemme, og den er fuld af lærepenge. Jeg kan snart ikke have mere i den. Det er utroligt, at vi gør det gang på gang. Det er helt vildt, siger Lössl

/ritzau/