FCKere skuffet over exit
Foto: Tariq Mikkel Khan / POLFOTO
Thomas Kristensen og Johan Wiland er ærgerlige over, at FCK ikke udnyttede en af flere chancer mod Lille.

Champions Leagues gruppespil er forduftet sammen med over 100 millioner kroner i FC Københavns klubkasse. Det skete med 0-2-nederlaget til franske Lille onsdag aften.

Det ærgrer FCK-profilen Thomas Kristensen, som gerne havde set en scoring efter få minutter mod Lille af angriberen Cesar Santin.

- Vi blev sat under et andet pres end i Parken. Vi kunne måske have lukket kampen efter få minutter, for havde vi scoret, var de blevet nervøse.

- Og jeg havde svært ved at se dem score tre mål mod os, siger Thomas Kristensen til klubbens hjemmeside.

Den danske landsholdsspiller henviser til, at FCK efter 1-0-sejren i Parken med et udebanemål mod Lille ville tvinge franskmændene til at skulle score mindst tre mål for at gå samlet videre.

- Vi skulle have kendt vores besøgelsestid. Vi lukkede nogle mål ind på nogle skidte tidspunkter, først i slutningen af første halvleg og så i slutningen af den første halvleg af den forlængede spilletid, siger midtbanespilleren.

- Vi skabte tre-fire store chancer, og mere kan vi nok ikke forvente. Vi havde gerne skabte flere chancer, men vi må også have respekt for vores modstandere, der lagde et højt pres på os.

- Vi skulle have fået mere ud af vores kontraer, for vi havde chancerne til at score et mål, mener Thomas Kristensen.

Målmand Johan Wiland havde håbet på, at FCK kunne kvalificere sig til Champions League for tredje gang i klubbens historie, men det blev ved lige ved og næsten.

- Skuffende. Meget mere er der ikke at sige til det. De spillede meget bedre end sidst og lagde et højt pres på os, men det havde vi også forventet.

- Vi kæmpede til det sidste og gav aldrig op, og vi havde også chancerne, men lige nu er vi bare enormt skuffede, siger Wiland.