FCK: Vi er ikke favoritter mod Club Brugge
FC Københavns sportschef udpeger belgiske Club Brugge som favorit i kampen om Champions League-deltagelse.

Selvom FC Københavns sportschef Carsten V. Jensen på forhånd havde peget på skotske Motherwell som ønskemodstanderen i kvalifikationen til Champions League, så er han alligevel tilfreds med, at det var belgiske Club Brugge, der røg op af bowlen.

Men favoritværdigheden overdrager han til belgierne.

- Vi kommer til at forberede os godt og gøre en så god figur som overhovedet muligt, og så håber vi på, at det er nok til videre deltagelse, men vi kan jo ikke sige, vi er favoritter mod Brugge. Det ville være forkert, siger Carsten V. Jensen.

- Der er hverken glæde eller det modsatte. Det bliver forhåbentlig to lige kampe, og så må vi se, om vi ikke kan trække det længste strå, fortsætter han.

Sportschefen har en god portion respekt for belgisk fodbold, efter at FCK sidste år fik en over næsen af Standard Liege i Europa League. Her tabte københavnerne 0-3 på udebane og 0-1 hjemme i Parken.

- Vi må sige, at den belgiske liga lige nu er hakket stærkere end den danske, indrømmer Carsten V. Jensen.

Han peger samtidig på, at de to opgør bliver en armlægning mellem to nationer, der ligger op og ned ad hinanden på Uefas klubrangliste.

Derfor kan det få afgørende betydning for danske holds kommende Champions League-deltagelse, om FCK slår Club Brugge ud.

Belgierne har i øvrigt tre danskere i truppen, men det er ikke noget, der optager Carsten V. Jensen.

- Det er et lille ekstra element, men ellers har det ikke den store betydning. Det er jo lige før, der ikke er flere danskere på vores hold, end der er på deres, så det er da meget sjovt, siger han.

Ud over Motherwell og Club Brugge kunne FCK have trukket Feyenoord eller FC Vaslui.

/ritzau/