FCK-træner tænkte på Lille-kampen
Ariël Jacobs mente ikke, det var en svagere FCK-hold, han sendte på banen mod Randers.

Til kampen mod Randers FC valgte FC København-træner Ariël Jacobs at skifte ud på seks positioner i forhold til kampen mod Lille i det første Champions League-opgør i tirsdags i Parken.

Det så længe ud til at koste københavnerne dyrt, men i slutminutter fik FCK vendt slaget og vandt 3-2.

- Jeg tænkte delvis på den næste kamp mod Lille. Du er nødt til at have alle spillere klar. Men man kan ikke sige, at det var en svagere hold i dag. De spillere, som spiller mellem to europæiske kampe, vil gerne vise over for træneren, hvad de kan, siger Ariël Jacobs.

Han kunne se, at Andreas Cornelius og Sölvi Ottesen i kampens overtid slog til og vendte topkampen fuldstændig på hovedet.

- Det er ikke første gang i denne sæson, at vi viser, at vi har mentaliteten og kvaliteten til at komme tilbage. Spillerne blev ved med at tro på det helt til sidst. Og det har jeg har sagt til spillerne, at det er en vigtig kvalitet at have, siger Ariël Jacobs

Han roser Randers for at spille en flot kamp og ikke gøre det nemt for københavnerne, og kronjyderne lå faktisk indtil kampens overtid på førstepladsen i Superligaen.

- Men før eller senere vidste vi, at de ville blive trætte. At de ikke kunne blive ved med at løbe så meget, siger Ariël Jacobs.

/ritzau/