FCK skal lægge en dæmper på Brugges fans
FC København-spillerne er forberedt på en højrøstet kulisse til onsdagens Champions League-opgør i Brugge.

FC København-spillerne, der onsdag aften løber på banen i Belgien til returkampen i Champions League-kvalifikationen mod Club Brugge, kan godt forberede sig på en hed modtagelse fra hjemmeholdets fans.

Ifølge en af FC Københavns erfarne spillere, landsholdsbacken Lars Jacobsen, skal det danske hold forsøge at lægge en dæmper på opgøret og dermed få hidset tilskuerne ned.

- Når man spiller et sted som i Brugge, der er kendt for at have fanatiske fans, så gælder det om at se, om vi ikke kan gøre det lidt surt for dem.

- Det gælder om at være over dem fra starten og sætte sig på spillet. Vi skal vinde vores dueller, så lægger det også lidt en dæmper på det hele, fortæller Lars Jacobsen.

- Hvis Club Brugge først får publikum med sig, så kan det være en 12. mand for dem. Det har vi også selv prøvet i Parken.

Lars Jacobsen understreger dog, at det er svært at forberede sig 100 procent til en europæisk udebanekamp.

- Man kender ikke modstanderen så godt, som vi normalt gør. Nu har vi spillet en kamp mod dem og har lært dem lidt at kende. Men der er mange, der ikke har spillet dernede før, så der er mange hvis'er i sådan en kamp.

Kampen fløjtes i gang kl. 20.30. Det første opgør i Parken endte 0-0.

Vinderen går videre til to afgørende kampe om avancement til Champions League-gruppespillet.

/ritzau/