FCK-profil: Vi skal nok få chancer i Lille
Thomas Kristensen mener, at FCK har rimelige chancer for komme videre til Champions League. Foto: Tariq Mikkel Khan / POLFOTO
Lilles spillestil giver muligheder for FC København-kontrastød i returkampen, mener Thomas Kristensen.

Selv om arbejdet kun er halvt overstået, har FC København med 1-0-sejren over Lille tirsdag aften spillet sig selv fornuftige kort på hånden i kampen om de eftertragtede Champions League-billetter.

Og en af københavnernes bedste mod franskmændene, midtbanespilleren Thomas Kristensen, ser gode muligheder for at tage det sidste skridt, når de to hold mødes til returkamp om en uge.

- Det bliver en helt anden kamp, men jeg er sikker på, vi nok skal få de chancer, vi skal bruge for at score. Så er det spørgsmålet, om vi kan udnytte dem, siger Thomas Kristensen.

Han bed mærke i, at den måde, som Lille angreb på i Parken, gav gode muligheder for at sætte kontrastød ind.

- Begge deres backer løb tit langt med frem, så vi skal have lidt coolnes.

- Bortset fra nogle ganske få gange stod vi rigtig godt på banen, og jeg synes også, det var tydeligt, at Lille var et hold, der blev frustreret, mener Thomas Kristensen.

Han var en del af et FCK-hold, der ydede en meget struktureret og koncentreret indsats mod sidste sæsons nummer tre i den franske liga.

Med et mål i returkampen vil københavnerne tvinge Lille til at score tre gange, hvis de franske forhåndsfavoritter skal tage billetten til mesterligaen fra danskerne.

- Vi har lang vej endnu, men vi har i hvert fald givet os selv et resultat med til Frankrig, vi kan bruge til noget.

- Man kan ikke sige, vi er favoritter. Det er et nyt stadion, 50.000 tilskuere, så de kommer med alt, hvad de har, spår Thomas Kristensen.