FCK-profil håber på tysk modstand i Europa
Nicolai Jørgensen håber på at møde Borussia Mönchengladbach på vej til gruppespillet i Champions League.

FC København må med al sandsynlighed affinde sig med at give favoritværdigheden fra sig, når det fredag middag er blevet afgjort, hvem de danske vicemestre skal slå for at avancere til gruppespillet i Champions League.

I puljen venter store modstandere som italienske Udinese og tyrkiske Fenerbahce, der i hvert fald på papiret er stærkere end FCK.

Derudover vil franske Lille, spanske Málaga og tyske Borussia Mönchengladbach også være i den pulje, der skal parres med FCK's.

Trods de skræmmende klubber mener offensivspilleren Nicolai Jørgensen, at FCK har potentiale til at slå dem alle.

- Alle er gode, men ingen er umulige at slå, og det bliver en fed oplevelse for os, lige meget hvem vi trækker, siger danskeren, der er lejet til FCK fra bundesligaklubben Bayer Leverkusen, til Ekstra Bladet.

- På grund af mine år i tysk fodbold er Gladbach det hold, jeg kender bedst blandt vores mulige modstandere.

- De har lige solgt deres store stjerne, Marco Reus. Selvfølgelig er Gladbach et godt og solidt hold, men trækker vi dem, vil det ikke være dårligt, siger Nicolai Jørgensen, der ser Málaga som den ultimative skrækmodstander - skarpt forfulgt af franske Lille.

En anden smag har cheftræner Ariël Jacobs, der ifølge flere medier helst vil undgå tyrkiske Fenerbahce.

- Fenerbahce er lig meget kvalitet og en meget svær udekamp. Der vil være 55.000 fjendtlige, højlydte fans, og på det ved man aldrig, hvordan spillerne reagerer, siger Jacobs ifølge bold.dk.

/ritzau/