FCK-modstander fik prygl i testkamp
FC Københavns kommende modstander i Champions League, Club Brugge, tabte 1-5 i testkamp.

De har haft travlt med at tale belgiske Club Brugge op i fodboldklubben FC København, men fredag aften viste belgierne langt fra imponerende styrke.

I en optakt til den hjemlige liga og Champions League-kampene mod FC København tabte Club Brugge hele 1-5 til Michael Laudrups tidligere klub Getafe fra Spanien.

Club Brugge har landsholdsspilleren Nicki Zimling samt de to danskere Jim Larsen og Jesper Jørgensen i truppen. Kun forsvarsspiller Jim Larsen var med i hele kampen, skriver Ekstra Bladet, mens Nicki Zimling fik en lille halv time.

Jesper Jørgensen kom ikke på banen.

Fredag blev FC København parret med Club Brugge i Champions Leagues tredje kvalifikationsrunde i kampen om at komme i det eftertragtede gruppespil.

Danskernes træner Ariël Jacobs kaldte Club Brugge for den sværeste modstander af de mulige modstandere, som FC København kunne trække.

- Club Brugge er et stærkt hold, der har en klar ambition i denne sæson: At vinde det belgiske mesterskab, sagde Jacobs til klubbens hjemmeside.

Indtil videre ser det dog ikke for godt ud for de ambitiøse belgiere, som dog har frem til enten den 31. juli eller 1. august, før de møder FC København.

Selv hvis FC København samlet besejrer Club Brugge, skal københavnerklubben i playoff mod en anden klub for at komme i det attraktive gruppespil i Champions League.

/ritzau/