FCK missede mirakelchancen

Med et nederlag på 2-1 til Viktoria Plzen er det slut for FCK. Der bliver ingen Champions League i denne omgang.
Der blev kæmpet, men det var ikke nok til en CL-billet.
Der blev kæmpet, men det var ikke nok til en CL-billet. Foto: Petr David Josek / POLFOTO

Der var meget på spil, da FCK og tjekkiske Viktoria Plzen onsdag aften tørnede sammen i Prag for at tjene en plads i millionturneringen Champions League.

På trods af at være undertippede, var det et super tændt københavner-hold, der gik på banen i aften. Med det samme var der målforsøg fra Bolanos, der dog gik forbi stolpen. Derefter var banen kridtet op til en intens kamp.

Desværre endte det ikke godt for de bravt kæmpende københavnere, der med aftenens 2-1 nederlag må vinke farvel til en CL-billet.

Bolanos var også helten en halv time inde i først halvleg. Han kørte det første mål hjem med et skud fra udkanten af straffesparksfeltet, efter Plzen ellers så ud til at have fået overtaget i kampen.

Trods meget lige spil i starten af anden halvleg løb tiden fra FCK. Bakos udlignede med et indlæg fra venstre og det stod hurtigt klart at den ikke var til at redde for københavnerne.

For at føje spot til skade fik Duris sparket tjekkerne op på 2-1 sekunder før kampen blev fløjtet af ved udgangen af de tre minutters overtid.

FCK skulle have haft tre mål i kassen over tjekkerne, der vandt første kvalifikationskamp 3-1.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.